Maandelijkse e-mailrapportage

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Het is mogelijk om vanuit Booking Experts een e-mailrapportage te ontvangen. De e-mailrapportage bevat informatie over de belangrijkste statistieken van de parken waar je toegang tot hebt. Denk hierbij aan een overzicht van de reserveringen, de geboekte huuromzet en het aantal verblijven. De e-mailinstelling is een instelling op organisatieniveau.

Voor het activeren van de maandelijkse e-mailrapportage volg je de onderstaande stappen.

1. Ga naar het tabblad  Statistieken;
2. Klik in het rechter submenu op  E-mailinstellingen;
3. Klik vervolgens, onderaan de pagina, op  Ontvang bovenstaande email;
4. Vergeet tot slot niet te klikken op  Instellingen bewaren.

Je ontvangt het getoonde overzicht vervolgens op iedere eerste dag van de maand, uiteraard van toepassing op de juiste periode. In de mail die je ontvangt kun je klikken op de linkjes. Je gaat dan direct naar de juiste statistieken in Booking Experts. Zie de bovenstaande afbeelding als voorbeeld. In het overzicht vind je ook de parken waartot je toegang hebt en waarvan je de informatie ontvangt.

Let op: de e-mail kun je niet versturen naar iemand anders.