Booking Experts - Recreatheek-feed

Wanneer je als vakantiepark gebruik maakt van de diensten van de recreatheek dan is het mogelijk om met een widget het animatieprogramma op je site te plaatsen.

1. Klik op het groene [+]-tekentje op de plek waar je de feed wilt plaatsen;
2. In het blok  Booking Experts kun je kiezen voor de widget Recreatheek-feed;

3. Vul de Feed URL in en sla de wijzigingen op.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.

Verder nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op