Booking Experts - Recreatheek-feed

Wanneer je als vakantiepark gebruik maakt van de diensten van de Recreatheek dan is het mogelijk om met een widget het animatieprogramma op je site te plaatsen.

1. Vraag eerst bij Toprecreatie (het bedrijf achter de Recreatheek) een XML feed op

2. Vervolgens ga je naar het CMS en klik op het groene [+]-tekentje op de plek waar je de feed wilt plaatsen;

3. In het blok  Booking Experts kun je kiezen voor de widget Recreatheek-feed;

4. Vul de Feed URL in en sla de wijzigingen op.