E-mail thema aanmaken

Voordat je je eerste e-mail campagne maakt, moet je eerst een e-mail thema aanmaken. Bij het aanmaken van een e-mail thema bepaal je de kleuren en de achtergrond van de e-mail campagne. Een e-mail thema maak je als volgt aan:

1. Kies in het linkermenu voor e-mail campagnes;
2. Kies vervolgens voor instellingen;
3. Klik in het submenu op e-mail thema's;
4. Klik op de button nieuw om een nieuw thema aan te maken;

5. Geef het e-mail thema een naam;
6. Kies bij instellingen de kleuren voor je e-mail campagne;

Info: je kunt per onderdeel (knop, inhoud, achtergrond etc.) een andere kleur kiezen.

7. Klik op opslaan.

Advies: je kunt een achtergrond plaat toevoegen (afbeelding op de achtergrond van je e-mail campagne). Advies is echter om een effen achtergrond te gebruiken. Dat is overzichtelijker en aangenamer voor je lezers.