E-mail thema aanmaken

Voordat je je eerste e-mail campagne maakt, moet je eerst een e-mail thema aanmaken. Bij het aanmaken van een e-mail thema bepaal je de kleuren en de achtergrond van de e-mail campagne. Een e-mail thema maak je als volgt aan:

1. Kies in het linkermenu voor 'E-mail campagnes'.
  2. Kies vervolgens voor 'E-mail thema's'.
  3. Klik op de button 'Nieuw' om een nieuw thema aan te maken.
  4. Geef het e-mail thema een naam.
  5. Kies bij 'Instellingen' de kleuren voor je e-mail campagne. Je kunt per onderdeel (knop, inhoud, achtergrond etc.) een andere kleur kiezen.
  6. Optioneel kan je een afbeelding toevoegen als achtergrondplaat en instellen of je deze wilt herhalen.
  7. Klik op 'Opslaan'.

Tip: je kunt een achtergrond plaat toevoegen (afbeelding op de achtergrond van je e-mail campagne). Kies voor een effen achtergrond om je e-mail overzichtelijker en aangenamer te maken voor je lezers.

Let op: je kan niet een lettertype toevoegen.