Reacties op formulieren bekijken

Alle reacties op formulieren kunnen teruggevonden worden in het CMS. Een totaal overzicht van alle formulierreacties kan je vinden door in het menu naar Inhoud > Alle formulierreacties te navigeren. Op deze pagina kan je alle reacties op formulier inzien. In deze tabel kan je aflezen op welk formulier er een reactie is binnen gekomen, op welke datum en tijdstip de reactie is verzonden en de naam en e-mailadres van de bezoeker. Wil je de reactie in zijn geheel bekijken? Klik dan in de tweede kolom op de datum en tijdstip.


Wanneer je de reacties op een specifiek formulier wilt bekijken, open dan het betreffende formulier en navigeer naar het tabblad 'Reacties'. Hier vind je een overzicht van alle reacties. Je kan hier tevens filteren op een bepaalde periode of middels de zoekfunctie zoeken naar een specifieke reactie van een bezoeker. Heb je in het formulier gekozen voor een 'Bestand uploaden' veld, dan kan je in het tabblad 'Reacties' ook de meegestuurde bijlage bekijken.

Komt er veel spam binnen via de formulieren op jouw website? Neem dan gerust contact met ons op. Mogelijk kunnen wij de reCAPTCHA voor jullie aanpassen om zodoende meer spam tegen te gaan.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.