Formulieren - Reacties op formulieren bekijken

De reacties die ingevuld worden via het formulier op de website kun je in het CMS terugvinden. Desgewenst kun je de e-mailadressen automatisch inladen in de daarvoor bestemde maillijst.

1. Ga in het linkermenu naar Inhoud;

2. Kies in het submenu voor Formulieren;

3. Klik op het formulier waarvan je de reacties wilt bekijken;

4. Klik in het menu op de tab Reacties;

5. Of klik bij het blok Reacties midden onderin op Bekijk alles;

6. Nu kom je in het overzicht met alle reacties;

7. Wanneer je alle reacties wilt exporteren, klik je rechts bovenin op Exporteer naar CSV;

Je downloadt dan een CSV-bestand waar alle reacties op het formulier overzichtelijk worden getoond.