Overzicht van poule afrekening

Indien er een afrekening gemaakt wordt binnen een poule wordt deze bij de afrekeningen in het eigenarenportaal weergegeven. Klik op het bedrag van de afrekening en je krijgt inzicht in de afrekening en de poulestatistieken.

Actuele poulestatistieken

Let op! deze wordt enkel getoond wanneer de afrekening up-to-date is.

Hierin wordt een overzicht getoond van het aantal beschikbare punten in de periode, het aantal toegekende punten in de periode, het aantal afspraken in de poule, het aantal punten per afspraak, het aantal afgetrokken punten en het aantal toegekende punten aan de betreffende afrekening.

Daarnaast vind je hier een toelichting per reservering over de berekening van de puntenverdeling en de afrekening.

Let op! Je kan enkel de reserveringen inzien die op je eigen object gemaakt zijn, deze wordt in het overzicht blauw weergegeven.

Indien er afgetrokken punten zijn, dan kun je dit ook in een overzicht te zien krijgen door op het aantal te klikken.

Daarnaast zijn de totalen welke in de poule berekent is ook zichtbaar. Het volgende is hierin terug te vinden: totale huuromzet, uitbetaalde huuromzet, totale commissie en totaal doorbelaste kosten.

Reservering

Klik op het reserveringsnummer om de details van de reservering in te zien. Klik je op de knop toelichting achter de reservering dan zie je de berekening van de punten.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.