Rapportage maken

🇬🇧 English translation

Statistieken kun je toevoegen aan een rapportage. Deze rapportage kun je printen of omzetten naar een csv-bestand. 

1. Rapportage maken
2. Relatieve rapportages
3. Rapportage bewerken/printen


Rapportage maken

Om een rapportage te maken:

1. Ga naar het tabblad  Statistieken;
2. Klik in het rechter submenu  Rapportage;
3. Klik op  Voeg statistiek toe.

Wanneer je een selectie wilt toevoegen aan een rapportage kies je onderin het scherm voor  Voeg toe aan Rapportage.

Let op! Je voegt de statistiek alleen op basis van de opgegeven selectie toe. De datum en/of dag waarop de rapportage van toepassing is selecteer je bij het genereren van de rapportage.

Wanneer je weer in het rechter submenu kiest voor  Rapportage dan staat hier de selectie die je zojuist hebt toegevoegd. Door de statistieken te verslepen kun je de indeling aanpassen. Mocht je een rapportage willen verwijderen klik dan op het prullenbak icoontje.


Relatieve rapportages

Je kunt relatieve rapportages maken. Je kunt een link maken van een bepaalde periode in het verleden, zoals gisteren en deze link in het heden, zoals morgen openen. Tevens is deze link herbruikbaar. Deze link is handig om naar je collega's door te sturen om de statistieken van een bepaalde periode in te kunnen zien.

1. Ga naar  Statistieken;
2. Klik op  Rapportage;
3. Selecteer een periode; 

4. Klik op  Kopieer URL.


Rapportage bewerken/printen

Wanneer je op de knop  Bewerk klikt ga je naar het overzicht van de toegevoegde statistieken en kun je ervoor kiezen om statistieken toe te voegen, te bewerken of te verwijderen. Tevens is het ook mogelijk de rapportage te printen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.