Reserveringsdistributie

🇬🇧 English translation

Je kunt in de statistieken in één oogopslag zien wanneer voor welke periode de meeste reserveringen geplaatst worden.

1. Ga naar het tabblad  Statistieken;
2. Kies in het rechter submenu voor  Reserveringsdistributie;
3. Selecteer een periode;
4. Eventueel kun je filteren op o.a. accommodatietype, verkeersbron etc;
5. Klik op  Exporteer om de gegevens in een tabel te exporteren.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.