Actie concept correctiefactuur maken

🇬🇧 English translation

In dit support artikel lees je hoe je een concept correctiefactuur kan maken voor afrekeningen met eigenaren. 

Wanneer er al een verstuurde verhuurafrekening is gemaakt is het niet mogelijk om direct een concept correctiefactuur te maken, aangezien de factuur al is verstuurd. Een correctiefactuur kan bijvoorbeeld gemaakt worden wanneer er een reservering wordt aangepast nadat de verhuurafrekening is gemaakt. Wanneer er een correctie moet worden gedaan zal de eerder gemaakte afrekening eerst gekopieerd dienen te worden. Vervolgens is het mogelijk om voor de afrekening met de status Nieuw een concept correctiefactuur te maken.

Nadat er voor Concept correctiefactuur maken gekozen is, zal de conceptfactuur klaargezet worden. Nadat deze factuur is verstuurd zal de huidige afrekening de status Verstuurd krijgen.

Wanneer er een nieuwe afrekening is gemaakt, zal hetgeen wat op de oude afrekening stond overgenomen worden op de nieuwe afrekening. De nieuwe wijziging zal direct terugkomen op de nieuwe afrekening.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.