Kanaal afrekeningen

Wanneer je werkt met kanalen waarbij de gast (deels) aan het kanaal betaalt ontvang je van het kanaal een kanaalafrekening.

Kanaalafrekeningen verwerken

Bij kanaalafrekeningen kun je de ontvangen afrekeningen controleren en eventueel, indien van toepassing, direct ontvangen betalingen opboeken. Hiervoor ga je via Financieel naar kanaalafrekeningen. Selecteer vervolgens het kanaal waarvoor je een afrekening wil controleren. Is het kanaal een reseller (dus er is geen kanaalfactuur) dan kun je kijken of de ontvangen bedragen kloppen. Is het kanaal een touroperator dan kun je gelijk de ontvangen bedragen opboeken.

Reseller

Selecteer de reseller waar je een factuur van wil controleren. Je kunt het bedrag invoeren wat je moet betalen en filteren op de reservering in een bepaalde periode. Hierbij kun je filteren op aankomst- of vertrekdag.

Touroperator

Selecteer de touroperator waar je een factuur van wil controleren. Je kunt het bedrag invoeren wat je van de touroperator gaat (of hebt) ontvangen en filteren op de reserveringen in een bepaalde periode. Hierbij kun je filteren op de aankomst- of vertrekdag. Daarna kan je direct een betaling opboeken die op de kanaalfactuur geboekt wordt met de door jou opgegeven betaalmethode op de door jou gekozen datum.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.