Eigenschappenlijst object aanmaken

Vooraf kun je een lijst samenstellen van eigenschappen die je kunt koppelen aan een object. Een bestaande lijst kun je altijd bewerken wanneer je eigenschappen wilt toevoegen of verwijderen of de gehele lijst verwijderen.

Aanmaken eigenschappenlijst

1. Kies in het linker submenu voor Verkoop;
2. Klik vervolgens op Instellingen;
3. Kies voor Eigenschappen lijsten;
4. Klik op Nieuw om een nieuwe lijst aan te maken.

5. Vul de naam van de lijst in en klik vervolgens op Opslaan

6. Selecteer de eigenschappenlijst en kies in het linkermenu voor eigenschappen;
7. Klik op Nieuw om eigenschappen toe te voegen.

8. Vul de eigenschap in en klik op Opslaan of op Opslaan & nog 1 toevoegen om meerdere eigenschappen toe te voegen.