Eigenschappen koppelen aan object

De eigenschappen die aan de verschillende lijsten zijn gekoppeld kun je toevoegen aan een object zodat deze kenmerken zichtbaar zijn op de frontoffice. 

1. Selecteer het object waar je de eigenschappen aan wilt toevoegen.
2. Bij specificaties kun je de eigenschappen aanvinken die je hebt aangemaakt. 
3. Klik vervolgens op  Opslaan.

Backoffice

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.

Verder nog hulp nodig? Neem contact op Neem contact op