Eigenschappenlijst bewerken

Een bestaande eigenschappenlijst kun je bewerken door er eigenschappen aan toe te voegen of te verwijderen. Ook is het mogelijk de volgorde van de eigenschappen aan te maken.

1. Kies in het linker submenu voor  Verkoop;
2. Klik vervolgens op  Instellingen;
3. Kies voor  Eigenschappen lijsten;
4. Klik op de lijst welke je wilt bewerken en selecteer in het linker menu  Eigenschappen.

Volgorde bepalen

Door de verschillende eigenschappen te verslepen kun je zelf de volgorde bepalen waarop de kenmerken weergegeven mogen worden.

Eigenschap bewerken

1. Klik op de  naam van de eigenschap die je wilt bewerken;
2. Wijzig de naam en klik vervolgens op  Opslaan.

Eigenschap verwijderen

1. Klik op de naam van de eigenschap die je wilt verwijderen;
2. Klik vervolgens op Verwijder.

Is de gehele lijst niet meer in gebruik dan is het ook mogelijk de lijst te verwijderen.