Prijs voorvoegsels

Het gebruik van een prijs voorvoegsel, is zoals het woord al zegt om voor de prijs te plaatsen. Het geeft betekenis aan de prijs.

Je kunt hier bijvoorbeeld mee aangeven dat het de vanaf prijs is. Hiermee geef je aan dat er nog extra kosten bij kunnen komen. Natuurlijk kun je het ook gebruiken om aan te geven dat het een huur prijs betreft. De bezoeker weet op deze manier exact en snel waar hij aan toe is.

Volg de volgende stappen om een prijs voorvoegsel toe te voegen:

1. Kies in het linker menu voor Verkoop;
2. Kies voor instellingen;
3. Selecteer Prijs voorvoegsels;

4. Rechtsboven op Nieuw klikken;

5. Gewenste naam voor desbetreffende voorvoegsel invoeren;
6. Druk op de button opslaan.