Prijs voorvoegsels

Het voorvoegsel definieert de prijs en staat voor de prijs. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit: 'vanaf' of 'nu slechts'. Indien je hier nog een voorvoegsel mist kun je er gemakkelijk zelf een aanmaken.

Volg de volgende stappen om een prijs voorvoegsel toe te voegen:

1. Kies in het linker menu voor 'Verkoop'

2. Selecteer 'Prijs voorvoegsels'

3. Klik op 'Nieuw'.

4. Voer de gewenste naam voor het desbetreffende voorvoegsel in en sla op.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.