Prijsschema

Het 'Prijsschema' geeft een gedetailleerd inzicht in de prijsstructuur van de woning. Door dit overzicht kan de klant in één oogopslag de opbouw van de prijs zien en eventuele extra kostenposten identificeren, zoals een meubelpakket.

Diverse prijsregels kunnen hieraan worden toegevoegd om te ondersteunen bij aspecten zoals huurprijs en verkoopprijs, of wanneer men een kavel en recreatieobject apart wil aanbieden.

Hier kan je ook extra velden toevoegen om bijvoorbeeld extra kosten zoals de kavel, investeren of tuinaanleg te tonen.

Prijsschema opzetten

  1. Kies in het linker menu voor 'Verkoop'
  2. Kies voor 'Objecten'
  3. Selecteer aan te passen object
  4. Scroll naar 'Prijsschema'

Gegevens invullen

Prijs voor

Hier wordt ingevuld waar de prijs voor dient, dit kunnen verschillende prijstypen zijn zoals: 'Recreatiewoning', 'Grond' of 'Kavel en woning'. Je kunt meer prijstypen toevoegen via de button  'Prijs voor toevoegen'.


Voorvoegsel toevoegen

Het voorvoegsel definieert de prijs en staat vóór de prijs. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld 'vanaf' of 'nu slechts'. Indien je hier nog een voorvoegsel mist kun je gebruik maken van de 'Voorvoegsel toevoegen' button aan de rechterzijde. 

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.