Zoek & boek - Samenvattingen

🇬🇧 English translation

Samenvattingen toevoegen

In de Zoek & Boek kun je door middel van icoontjes eigenschappen en kenmerken van accommodaties toevoegen. Zo zien bezoekers in één oogopslag voor hoeveel personen de accommodatie is, of er huisdieren zijn toegestaan etc.

Optie 1: Eigenschappen uitlichten

Optie 2: Kenmerken uitlichten

Optie 1: Eigenschappen uitlichten

Eigenschappen van accommodaties die je kunt uitlichten in de Zoek & Boek zijn bijvoorbeeld het aantal personen, aantal bedden, aantal douches en aantal slaapkamers. Eigenschappen worden gemeten in aantallen.

1. Kies in het linkermenu voor  Zoek & Boek;

2. Kies in het submenu voor  Samenvattingen;

3. Klik rechtsboven in op  Nieuw en vervolgens op Samenvatting eigenschap om een eigenschap te selecteren;

4. Selecteer de eigenschap die je wilt tonen;

5. Selecteer een icon die je in de Zoek & Boek wilt tonen bij deze eigenschap;

6. Kies voor  Opslaan om de samenvatting te tonen of voor Opslaan en nog 1 toevoegen indien je direct nog een eigenschap wilt tonen.

Optie 2: Kenmerken uitlichten

De kenmerken die in Booking Experts zijn aangemaakt kun je ook presenteren door middel van samenvattingen in de vorm van icoontjes. Zulke kenmerken zijn bijvoorbeeld een vaatwasser of Nespresso apparaat.

1. Kies in het linkermenu voor  Zoek & Boek;

2. Kies in het submenu voor  Samenvattingen;

3. Klik rechtsboven in op  Nieuw;

4. Klik vervolgens op  Samenvatting kenmerk om een kenmerk te selecteren;

5. Selecteer het kenmerk dat je wilt tonen;

6. Selecteer een icon die je in de Zoek & Boek wilt tonen bij dit kenmerk;

7. Kies voor  Opslaan om de samenvatting te tonen of voor Opslaan en nog 1 toevoegen indien je direct nog een kenmerk wilt tonen.

De samenvattingen die je hebt gekozen verschijnen nu op de website in de Zoek & Boek. Bij de accommodaties vind je nu twee icons die de eigenschap en het kenmerk samenvatten.