Vooruitgefactureerde omzet grootboekrekeningen

🇬🇧 English translation

Je kunt de vooruitgefactureerde omzet rekeningen opgeven per grootboekrekening. Zo kun je bijvoorbeeld alle resultaat grootboekrekeningen met 21% BTW toewijzen aan een andere vooruitgefactureerde rekening. Maar zo kun je ook bijv. alle vooruitgefactureerde huuromzet splitsen van alle andere resultaten.

De vooruitgefactureerde omzet rekening aanpassen voor een resultaat grootboekrekening kun je doen via:

1. Ga naar het tabblad  Financieel;
2. Kies in het rechter submenu voor  Grootboekrekeningen;
3. Klik bij de grootboekrekening die je wilt aanpassen op de naam;

4. Klik op  Bewerk rechts bovenin;
5. Selecteer een rekening bij  Verdeel omzet via;
6. Klik tot slot op  Grootboekrekening bewaren.