Samenvoegen van grootboekrekeningen

🇬🇧 English translation

Je kunt grootboekrekeningen samenvoegen, handig als er bijvoorbeeld in het verleden een verkeerd of ander grootboeknummer gebruikt is. Door het samenvoegen zullen alle gekoppelde items en factuurregels worden gekoppeld aan de nieuwe grootboekrekening. Het is niet mogelijk om grootboekrekeningen samen te voegen die standaard door Booking Experts zijn aangemaakt.

Grootboekrekeningen samenvoegen, doe je als volgt:

1. Ga naar het tabblad  Financieel;
2. Kies in het rechtersubmenu voor  Grootboekrekeningen;
3. Klik bij de grootboekrekening die je wilt samenvoegen op de naam ;
4. Kies vervolgens voor  Samenvoegen;

5. Selecteer de grootboekrekening die je wil samenvoegen;
6. Klik op  Samenvoegen.