Samenvoegen van grootboekrekeningen

Je kunt grootboekrekeningen samenvoegen, handig als er bijvoorbeeld in het verleden een verkeerd of ander grootboeknummer gebruikt is. Door het samenvoegen zullen alle gekoppelde items en factuurregels worden gekoppeld aan de nieuwe grootboekrekening. Het is niet mogelijk om grootboekrekeningen samen te voegen die standaard door Booking Experts zijn aangemaakt.

Om grootboekrekeningen samen te voegen, ga je naar Grootboekrekeningen. Klik op de grootboekrekening die je wilt samenvoegen. Kies vervolgens op 'Samenvoegen'. Selecteer de grootboekrekening die je wilt samenvoegen.