Faciliteiten labelen

Bij het toevoegen van de Faciliteiten widget kun je faciliteiten voorzien van labels, zodat je gemakkelijk alleen de faciliteiten kunt tonen die overeenkomen met het betreffende label.

Aanmaken label

1. Kies in het linkermenu voor 'Instellingen' en dan 'Labels'.

2. Klik vervolgens op 'Nieuw'

3. Geef het label een naam en sla het label op.

Label toevoegen aan faciliteit

Bij het maken van een faciliteit heb je de mogelijkheid om aan de faciliteit een label te hangen.

Labels tonen in de faciliteiten widget

Het plaatsen van faciliteiten op je pagina doe je middels de faciliteiten widget. Bij de instellingen kan je er voor kiezen om alleen faciliteiten met een bepaald label te tonen. Heb je bijvoorbeeld een pagina met als thema 'kindercamping' dan wil je de faciliteiten weergeven die je het label 'kinderen' hebt gegeven.