Zelf factuurnummers kiezen

🇬🇧 English translation

Booking Experts genereert de factuur voor jou; de factuurnummering wordt chronologisch opgebouwd. Standaard staat het park ID in combinatie met 3 letters ingesteld, dit noemen we het prefix voor de factuur. Als voorbeeld: 313-BEX.

Wanneer je per jaar een ander factuurnummer wilt gebruiken, bijvoorbeeld 2019 als prefix voor alle facturen verzonden in 2019, kun je het prefix aanpassen. Let op, dit wordt niet bij de jaarwisseling automatisch naar 2020 gezet!

1. Ga via het tandwieltje rechts bovenin naar  Administratie instellingen;
2. Kies in het rechter submenu voor  Overige administratie instellingen;
3.Ga naar het tabblad  Financiële instellingen;
4. Hier vind je onder het kopje  Facturen de mogelijkheid om de prefix aan te passen;
5. Klik op  Administratie bewaren om de wijziging op te slaan.