Zoek & boek - Kalender tonen bij boeken accommodatie

Wanneer je een accommodatie selecteert in de Zoek & Boek worden de beschikbaarheid en prijs weergegeven door middel van een kalender. Deze weergaves kun je aanpassen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga in het linkermenu naar  'Zoek & Boek'.

2. Kies in het submenu voor  'Zoek & Boek instellingen'.

3. Selecteer de gewenste optie bij  'Accommodatie reserveren variant'.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.