Zoek & boek - Standaard aantal nachten en volwassenen

Standaard aantal nachten en volwassenen

Je kunt de Zoek & Boek instellen op een standaard aantal nachten en volwassenen. Wanneer een bezoeker een accommodatie of datum selecteert, wordt er automatisch uitgegaan van het aantal nachten en volwassenen dat jij hebt ingesteld.

Je kunt dit aanpassen via de volgende stappen:
1. Kies in het linkermenu voor Zoek & Boek;
2. Ga in het submenu naar Zoek & Boek instellingen;
3. Selecteer bij Standaard aantal nachten je gewenste optie;
4. Selecteer bij Standaard aantal volwassenen je gewenste optie;
5. Klik rechts onderin op Opslaan.

In onderstaande afbeeldingen is het standaard aantal nachten ingesteld op 7 (1 week) en het standaard aantal volwassenen op 2.

Standaard aantal nachten en personen

Standaard aantallen