Zoek & boek - Accommodatietypes presenteren

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Accommodatietypes presenteren

Als je beschikt over verschillende accommodatietypes wil je misschien dat bezoekers hierop kunnen filteren in de Zoek & Boek (denk aan vakantiehuizen, appartementen en kampeerplaatsen). Dit kun je selecteren in het volgende overzicht:

1. Getoonde accommodatietypes bepalen

Bepaal welke accommodatietypes je wilt tonen in de Zoek & Boek.
1. Ga in het linkermenu naar Zoek & Boek;
2. Kies in het submenu voor Zoek & Boek instellingen;
3. Selecteer bij Getoonde accommodatietypes de types die je wilt weergeven. De volgorde die je hier invult, wordt ook gebruikt in de accommodatiefilters in de Zoek & Boek;
4. Klik rechts onderin op Opslaan.

2. Het filtertype bepalen

Vervolgens bepaal je op welke manier de accommodatietypes getoond worden.
1. Ga in het linkermenu naar Zoek & Boek;
2. Kies in het submenu voor Zoek & Boek instellingen;
3. Selecteer bij Typefilter de gewenste optie;
4. Klik rechts onderin op Opslaan.

Optie 1: Filteren op basis van accommodatietypes niet toestaan

Er worden geen accommodatiefilters weergegeven in de Zoek & Boek.

Optie 2: Accommodatietype als tab

De accommodatiefilters worden boven de accommodaties in een tabblad getoond.

Optie 2

Optie 3: Accommodatietype als dropdown

De accommodatiefilters worden naast de accommodaties als dropdown menu getoond.

Optie 3