Zoek & boek - Accommodatietypes presenteren

Als je beschikt over verschillende accommodatietypes wil je misschien dat bezoekers hierop kunnen filteren in de zoek & boek (denk aan vakantiehuizen, appartementen en kampeerplaatsen).

Het filtertype bepalen

Bepaal op welke manier de accommodatietypes getoond moeten worden.

1. Ga naar 'Zoek & boek' en dan 'Zoek & boek instellingen'.
  2. Selecteer bij 'Typefilter' de gewenste optie.

Getoonde accommodatietypes bepalen

Bepaal welke accommodatietypes je wilt tonen in de Zoek & boek.

1. Selecteer bij 'Getoonde accommodatietypes' de types die je wilt weergeven. De volgorde die je hier invult, wordt ook gebruikt in de accommodatiefilters in de Zoek & boek.
  2. Klik rechts onderin op 'Opslaan'.