Zoek & boek - Arrangementen

Wanneer je een arrangement hebt aangemaakt in Booking Experts kan je er voor kiezen of je deze wel of niet wilt tonen in de zoek en boek. Een voorbeeld: Je wilt niet aan alle korte verblijf gasten een seizoensplaats arrangement tonen.

Arrangementen tonen in de gekozen periode

Wanneer je de aanbevolen arrangementen in een periode wilt tonen, kunnen wij dit voor jou toevoegen. Neem daarvoor contact op met support.

Uitgelichte arrangementen

Wanneer de suggesties aan staan kun je er nog voor kiezen om bepaalde arrangementen wel of niet weer te geven bij de uitgelichte arrangementen.

Via de volgende stappen bepaal je of je het arrangement wilt uitlichten op de website:

1. Kies in het linkermenu voor 'Zoek & Boek';

2. Klik in het submenu op 'Arrangementen';

3. Selecteer het betreffende arrangement;

4. Vink 'In uitgelichte arrangementen' aan wanneer je het arrangement wilt weergeven in de zoek & boek.

5. Klik op 'Opslaan'