Zoek & boek - Arrangementen

🇬🇧 English translation

Arrangementen

Nadat je in Booking Experts een arrangement hebt aangemaakt, kun je in de Zoek & Boek instellingen van het CMS bepalen of je deze wel of niet wilt uitlichten in de zoek & boek op de website. Soms wil je bijvoorbeeld wel een arrangement toevoegen, maar wil je niet dat het arrangement zichtbaar is in de zoek & boek op de website.

Bijvoorbeeld: je biedt een seizoenplaats aan met een vaste datum, maar je wil niet dat het arrangement wordt uitgelicht zodra websitebezoekers zoeken op een datum dat binnen het arrangement valt, omdat de aankomstdatum van het arrangement al is verstreken. Daardoor is het arrangement niet meer relevant om te tonen.

1. Suggesties voor arrangementen weergeven

Wanneer je de aanbevolen arrangementen in een periode wilt tonen zoals in het onderstaande screenshot, kunnen wij dit voor jou toevoegen. Neem daarvoor contact op met support.

Uitgelichte arrangementen

2. Uitgelichte arrangementen

Wanneer de suggesties aan staan kun je er nog voor kiezen om bepaalde arrangementen wel of niet weer te geven bij de uitgelichte arrangementen.

Via de volgende stappen bepaal je of je het arrangement wilt uitlichten op de website:

1. Kies in het linkermenu voor Zoek & Boek;
2. Klik in het submenu op Arrangementen;
3. Selecteer het betreffende arrangement;

Arrangementen in CMS

4. Vink In uitgelichte arrangementen aan wanneer je het arrangement wilt weergeven in de zoek & boek.
5. Klik ten slotte op Opslaan.

Uitgelichte arrangementen aanvinken