Google Ads - Google Ads account toevoegen aan MCC

Wanneer Booking Boosters de Google Ads campagnes gaat opzetten en monitoren, dan voegen wij een bestaand (of nieuw) account toe aan ons Google Ads beheeraccount (MCC). Dit heeft als voordeel dat hierdoor het Ads account eigendom blijft van de klant, de klant altijd inzicht heeft in het account en wij met onze eigen inloggegevens kunnen werken.

Om een Google Ads account te koppelen aan ons MCC zijn 2 stappen nodig.

1. Klant ID doorgeven 
2. Toegangsverzoek accepteren

Klant ID doorgeven

Het Klant ID bestaat uit een 10-cijferige nummer. Deze vind je na het inloggen bij Google Ads rechts bovenin het scherm. Dit ID kun je doorgeven aan support@bookingboosters.nl, waarna wij een verzoek zullen sturen om toegang te krijgen tot het AdWords account.

Toegangsverzoek accepteren

Nadat wij een toegangsverzoek hebben gestuurd, dien je deze goed te keuren in Google Ads. Toegang verlenen gaat door eerst op 'Tools' te klikken rechts bovenin het scherm, naast het klant ID. Vervolgens kies je voor 'Toegang tot accounts' en 'Managers', waarna je het toegangsverzoek kunt accepteren.

Wij hebben nu toegang tot het Google Ads account en kunnen aan de slag!

Toegang tot accounts

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.