Google My Business - Toegang verlenen

Wanneer Booking Boosters voor je aan de slag gaat, vragen wij toegang tot je Google My Business (Google Mijn bedrijf) account. De beheerder van dit account kan ons toegang hiervoor geven. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat precies doet.

Log in op Google My Business

De beheerder van het Google My Business account dient in te loggen bij Google My Business. Vaak is dit met hetzelfde e-mailadres als waar je mee inlogt bij Google Analytics.

Toegang verlenen

1. Klik in het menu aan de linkerkant op Gebruikers;

2. Je krijgt nu een pop-up te zien. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Nieuwe beheerders uitnodigen;

3. Voer nu het e-mailadres van Booking Boosters in: support@bookingboosters.nl.

4. Selecteer de rol van Eigenaar, zodat wij je Google My Business account kunnen beheren.

5. Klik op Uitnodigen. Vervolgens accepteren wij deze uitnodiging, waardoor wij beheerder worden en voor je aan de slag kunnen gaan.

Je blijft zelf uiteraard primaire eigenaar en kunt ons altijd weer verwijderen als eigenaar.