Zoek & boek - Linken naar Zoek & boek

Linken naar Zoek & Boek

Soms wil je als gebruiker van je website linken naar een bepaald zoekresultaat zonder dat een periode is geselecteerd. Dat kun je als volgt doen:

1. Ga naar de Zoek & Boek en filter totdat je het juiste zoekresultaat hebt;
2. Kopieer vervolgens de link uit de adresbalk van je browser;
3. (Optioneel) Als je ervoor wil zorgen dat de Zoek & Boek altijd de eerstvolgende beschikbare datum laat zien, dan kun je de datum uit de URL parameters halen.

Voorbeeld URL:

• https://voorbeeld.nl/reserveren?search_nights=7&search_date=2018-03-30&rentable_type=bungalow

Haal &search_date=2018-03-30 uit de URL zodat je het volgende krijgt:

• https://voorbeeld.nl/reserveren?search_nights=7&rentable_type=bungalow
Zoek & boek url