Zoek & boek - Widget

Zoek & Boek widget

Met de zoek & boek widget kun je het totale aanbod op je website laten zien. De zoek & boek widget biedt mogelijkheden om te filteren op:

Accommodatietype

Wanneer je kiest om te filteren op accommodatietype, kun je onderscheid maken tussen vakantiehuizen, kampeerplaatsen, kamers, ligplaatsen, appartementen en accommodaties. Hiermee wordt alleen dat type getoond en niet het totale aanbod.

1. Open een extra pagina waar je een Zoek & Boek widget wil plaatsen.

2. Selecteer de Zoek & Boek widget in de widgetlijst door op de groene + te klikken;

3. Ga naar  Accommodatietype en selecteer vervolgens het type wat je wilt tonen;

4. Klik op  Opslaan.

Zoek & boek widget
Filteren op accommodatietype

Kenmerken

Je kunt er voor kiezen om de zoek & boek widget te filteren op tags, oftewel kenmerken. Deze kenmerken worden uit Booking Experts gehaald. Hiermee laat je alleen het aanbod naar voren komen met een specifiek kenmerk. Als je bijvoorbeeld in Booking Experts de tag wellness hebt ingevoerd, kun je in de zoek & boek widget deze tag selecteren en komen alleen de accommodaties met wellness naar voren. Het is mogelijk om meerdere tags te selecteren.

1. Ga in de Zoek & Boek widget naar  Tags;

2. Selecteer de gewenste tag(s);

3. Klik op  Opslaan.

Filteren op kenmerken
Voorkant zoek&boek widget

Locatie

Heb je meerdere parken op verschillende locaties, dan is filteren op locatie een goede optie. Je kunt filteren op land, regio, plaats en park. Hiermee laat je het aanbod zien op basis van de door jouw gekozen locatie.

1. Ga in de zoek & boek widget naar  Geo-filter;

2. Selecteer vervolgens of je wilt filteren op  Land, Regio, Plaats of Park;

3. Klik op  Opslaan.

Filteren op locatie

Datum

Je kunt nu ook een begin- en einddatum meegeven in de zoek & boek widget. Zo kun je een datum invoeren voor bijvoorbeeld periodepagina's als Pasen, Pinksteren en Hemelvaart. Hiermee wordt het aanbod getoond in die periode.

1. Ga in de zoek & boek widget naar  Periode;

2. Voer de start- en einddatum in;

3. Klik op  Opslaan.

Filteren op datum
Voorkant zoek&boek op datum

Aantal personen

Als je accommodaties wilt tonen met een specifiek aantal personen, kun je in de zoek & boek widget het aantal personen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan een pagina over groepsaccommodaties, dan laat je alleen de accommodaties zien vanaf 12 personen. Je kunt ook het aantal huisdieren of het aantal babies invullen.

1. Ga in de Zoek en Boek widget naar  Gastgroep;

2. Selecteer het aantal personen bij een gastgroep;

3. Klik op  Opslaan.

Filteren op aantal personen
Voorkant filteren aantal personen