Zoek & boek widget

Met de zoek & boek widget kun je het aanbod op een pagina laten zien. De zoek & boek widget biedt mogelijkheden om te filteren op bijvoorbeeld accommodatie types, locatie, periodes of aantal gasten.

Widget aanmaken

Om de zoek & boek widget toe te voegen aan de pagina, klik je op het groene "+" teken in de gewenste kolom. Selecteer vervolgens uit de widgetlijst de zoek & boek widget.

Instellen widget

  1. Bij de rijke tekst widget kan je kiezen voor een titel en/of subtitel.
  2. Kies bij tonen voor talen in welke talen je de zoek en boek zichtbaar wilt hebben.
  3. Bij zoekopdracht kan je selecteren hoeveel resultaten en in welke volgorde je deze wilt laten zien. Kies je bijvoorbeeld voor 3 resultaten? Dan worden er 3 accommodaties getoond en wordt de rest van de accommodaties te toont wanneer een gast op 'meer resultaten' klikt'.

Optioneel kan je het volgende instellen:

  • Bij filters kan je kiezen uit verschillende accommodaties types en subtypes die je wilt tonen op een pagina. Eventueel kan je er ook voor kiezen om de zoek & boek widget te filteren op tags, oftewel kenmerken. Deze kenmerken worden uit Booking Experts gehaald. Hiermee laat je alleen het aanbod naar voren komen met een specifiek kenmerk. Als je bijvoorbeeld in Booking Experts de tag wellness hebt ingevoerd, kun je in de zoek & boek widget deze tag selecteren en komen alleen de accommodaties met wellness naar voren. Het is mogelijk om meerdere tags te selecteren.
  • Heb je meerdere parken op verschillende locaties? Dan is filteren op locatie een goede optie. Je kunt filteren op land, regio, plaats en park. Hiermee laat je het aanbod zien op basis van de door jouw gekozen locatie.
  • Bij periode kan je een bepaalde begin- en einddatum meegeven aan de zoek & boek widget. Kies bijvoorbeeld om een speciale periode zoals Pasen, Pinksteren of Hemelvaart uit te lichten of kies voor een vaste start of eind datum of een last minute aanbod.
  • Als je accommodaties wilt tonen met een specifiek aantal personen, kun je in de zoek & boek widget het aantal personen aangeven. Denk bijvoorbeeld aan een pagina over groepsaccommodaties, dan laat je alleen de accommodaties zien vanaf 10 personen. Je kunt ook het aantal huisdieren of het aantal baby's invullen. 
  • Als laatste kan je nog wat specifieke accommodatie eigenschappen instellen zoals het aantal badkamers en slaapkamers.
  1. Klik op opslaan en druk op preview om het resultaat te bekijken.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.