Google Search Console - Toegang verlenen

Wanneer je met Booking Boosters gaat werken is Google Search Console een van de tools die wij gaan gebruiken. Daarom is het van belang dat wij hier toegang tot hebben. In dit artikel is te zien hoe je toegang tot Google Search Console kunt verlenen.

1. Ga naar https://search.google.com/search-console en log hier in met je Google Account. Op deze pagina vind je alle domeinnamen die je in het verleden hebt geregistreerd bij Google Search Console;

2. Wanneer je de juiste website hebt gekozen kan je Booking Boosters toegang geven. Dit doe je door aan de linkerkant op Instellingen te klikken;

3. Vervolgens selecteer je het vakje Gebruikers en rechten en klik op Gebruiker toevoegen;

4. Je komt nu op het onderstaande scherm terecht waar je ons toegang kan geven. Vul ons email-adres (support@bookingboosters.nl) in en vervolgens selecteer je volledige toegang. Bij volledige toegang kunnen wij zaken zelf aanpassen of toevoegen.

Er is verder geen bevestiging nodig, je hebt het toegang geven tot Google Search Console afgerond.