Zoek & boek - Promoties

Promoties

Een promotie kun je inzetten om een korting te realiseren voor bijvoorbeeld een accommodatie, deze is enkel te gebruiken door een bezoeker in het bezit van de promotielink.

Om gebruik te maken van de promoties dient er allereerst een coupon te worden aangemaakt in Booking Experts, hoe dit in zijn werking gaat vind je hier.

Zet de volgende stappen om de promotie te activeren in het CMS:

1. Ga naar de organisatie;

2. Navigeer in het menu naar Zoek & boek

3. Klik op Promoties;

4. Geef de promotie een naam in het CMS;

5. Voer de couponcode, welke gemaakt is in Booking Experts, in en zorg ervoor dat dit een exacte match is;

6. Kies vervolgens de landingspagina die aansluit bij de promotie, aanbevolen is om een nieuwe landingspagina te maken over de promotie; 

7. Sla de promotie op.

Nadat de promotie is opgeslagen in het CMS is de promotielink zichtbaar. Wanneer een bezoeker deze link opent, zal hij/zij gestuurd worden naar de landingspagina. De kortingsactie en/of het arrangement die gekoppeld is, in Booking Experts, aan de coupon met de matchende code zal worden toegepast op de eerstvolgende nieuwe boeking. Dit betekent dat deze niet wordt toegepast op een openstaande boeking.

LET OP: Een couponcode is ingesteld op een parkniveau, dit houdt in dat er per park binnen een organisatie een coupon moet worden aangemaakt in Booking Experts met dezelfde naam. Daarentegen wordt de promotie ingesteld op organisatie niveau. 

De promotielink

Deze is te gebruiken door de bezoeker

Promotielink
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.