Zoek & boek - Acties

Acties

Nadat je in Booking Experts een kortingsactie hebt aangemaakt, kun je in de Zoek & Boek instellingen van het CMS bepalen of je deze wel of niet wilt uitlichten op de website. Soms wil je bijvoorbeeld wel korting geven, maar wil je niet dat de kortingsactie duidelijk zichtbaar is op de website.

Actie in kortingsactie lijst

Hieronder zie je dat de kortingsactie wordt weergegeven in de Zoek & Boek onder het tabblad Acties. Je kunt zelf bepalen of de actie hier wel of niet moet komen te staan.

Kortingsactie lijst

Actie in willekeurige kortingsactie

Hieronder zie je de willekeurige kortingsactie widget uitgelicht in de header van de website. Je kunt zelf bepalen welke acties worden getoond in deze widget.

Willekeurige kortingsactie in header

Via de volgende stappen bepaal je op welke plekken je de actie wilt uitlichten:

1. Kies in het linkermenu voor Zoek & Boek;

2. Klik in het submenu op Acties;

3. Selecteer de betreffende actie;

Zoek & Boek instellingen

4. Vink In kortingsactie lijst aan wanneer je de actie wilt weergeven in de Zoek & Boek onder Acties;

5. Vink In willekeurige kortingsactie aan wanneer je de actie wilt uitlichten via de willekeurige kortingsactie widget

6. Klik ten slotte op Opslaan.

Aanvinken/uitvinken