Affiliate marketing - Transacties keuren in TradeTracker

Transacties die gemaakt worden via het  affiliate netwerk dienen gekeurd te worden in de portal van Tradetracker.

Zorg ervoor dat je tijdig en eerlijk keurt zodat de publishers de commissie ontvangen waar ze recht op hebben. Wanneer je dit niet doet zal een publisher jouw vermelding van zijn website halen. We raden aan om minstens 1 keer per week in te loggen in de portal van Tradetracker om de transacties te beoordelen.

1. Transacties keuren
2. Bestelbedrag wijzigen

Transacties keuren

1. Ga naar de login pagina van Tradetracker;

2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord;

3. Klik rechts op  Sales transacties keuren onder To-do list;

4. Indien er transacties open staan om te keuren zie je deze hier staan, bij  Onder beoordeling;

5. Openstaande transacties beschikken over een  kenmerk, welke gelijk is aan het reserveringsnummer in Booking Experts. Zoek middels dit kenmerk de reservering op in Booking Experts en bekijk of deze bevestigd of geannuleerd is;

6. Indien de reservering bevestigd is kun je deze middels het groene vinkje  goedkeuren. Als dit niet het geval is, dan kies je voor het rode vinkje en geef je de reden van annuleren op. Zo ga je alle openstaande transacties af.

Indien er naderhand nog ├ę├ęn of meerdere wijzigingen zijn doorgevoerd in de boeking kun je het bestelbedrag wijzigen. Dit kan alleen voordat een transactie is goedgekeurd en niet meer achteraf. Het wijzigen van het bestelbedrag doe je op de volgende manier.

Optie: bestelbedrag wijzigen

1. Ga naar sales transacties keuren (zie bovenstaande uitleg);

2. Klik vervolgens rechts in beeld op het 4e icoontje van links, het grijze vlakje met potloodje.

3. Vervolgens wijzig je rechts in beeld onder het kopje Nieuw bestelbedrag het bestelbedrag naar het juiste bedrag. Om te voltooien klik je vervolgens op accepteren. Hierna kun je de transactie goedkeuren.