Facebook - Toegang verlenen

Wanneer Booking Boosters voor je aan de slag gaat middels Facebook Advertising, dienen we toegang te hebben tot de Facebook bedrijfspagina. Wanneer wij hiervoor een verzoek hebben gedaan, kan de beheerder van de pagina hiervoor toegang geven. In dit artikel leggen we je stapsgewijs uit hoe je dit doet.

1. Log in bij Facebook; de beheerder van de Facebook bedrijfspagina dient met zijn persoonlijke account in te loggen bij Facebook.

2. Ga naar de bedrijfspagina middels de zoekbalk;

3. Klik rechtsboven op Instellingen;

4. Ga naar Paginarollen, hier staat het verzoek van Booking Boosters. Deze kun je vervolgens accepteren en de rol 'Redacteur' meegeven.