Zoekfuncties

In Booking experts kennen we verschillende zoekfuncties. Zoeken met het algemene zoekveld, zoeken op organisatieniveau en zoeken op administratienaam.

Zoeken met het algemene zoekveld

Rechts bovenaan zie je het algemene zoekveld. Dit zoekveld vind je altijd terug in de menubalk.

Je kunt hier op veel informatie zoeken, bijvoorbeeld op een (gedeelte) van een reserveringsnummer, extern reserveringsnummer van een kanaal als Booking.com, voor- of achternaam van een gast of eigenaar, e-mailadres, kenteken of types/object naam.

Door tegelijkertijd de toetsen Shift + S in te drukken, ga je direct naar het algemene zoekveld waar je de zoekopdracht kunt intypen.  

Zoeken op organisatieniveau

Wanneer je als organisatie meerdere administraties binnen Booking Experts hebt, kun je op organisatieniveau zoeken. Hiervoor vink je het vakje hele organisatie aan het eind van de zoekbalk.

Zoeken op administratienaam

Links bovenaan kun je op de dropdown klikken en een andere administratie binnen jouw organisatie selecteren. Hiermee kun je switchen tussen de verschillende administraties binnen jouw organisatie.

Door tegelijkertijd de toetsen Shift + P in te drukken ga je direct naar het zoekveld waar je de naam van de administratie in kan typen.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.