Gegevens wijzigen van een eigenaar

Het is in Booking Experts mogelijk om gegevens van een eigenaar te wijzigen. Zo kan je bijvoorbeeld een e-mail, adres of de bankgegevens kun je achteraf aanpassen.

Bewerken gegevens eigenaar

Zoek een eigenaar op via de eigenaren module of via de zoekbalk rechtsboven in je scherm.

Klik vervolgens op bewerk. Verander de gewenste gegevens en klik op Eigenaar bijwerken.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.