Documenten uploaden bij een eigenaar

Documenten die betrekking hebben op een eigenaar kun je uploaden bij de eigenaar. Hierdoor heb je ze digitaal en altijd bij de hand.

Documenten uploaden

Zoek de eigenaar op waarvoor je een document wilt uploaden. Dit kan via de module eigenaren of je de zoekbalk rechtsboven in je scherm. Bij het kopje Documenten klik je op toevoegen. Kies het bestand dat je wilt toevoegen en klik op opslaan.

Document delen met eigenaar

Per document kun je bepalen of de eigenaar dit document ook mag bekijken. Standaard wordt een document welke je upload niet gedeeld met de eigenaar. Wil je het document wel delen met de eigenaar klik dan op de 3 puntjes achter het document en klik op Delen met eigenaar. Wanneer je een document gedeeld hebt met een eigenaar zie je een vinkje staan achter het document. Wil je het document niet meer delen met een eigenaar klik dan weer op de 3 puntjes achter het document en klik op Niet delen met eigenaar.

Heb je per ongeluk het verkeerde document toegevoegd klik dan op de 3 puntjes achter het document en klik op verwijder.

Documenten in eigenaren omgeving

Een eigenaar ziet de gedeelde documenten in zijn eigen omgeving in Booking Experts. Hiervoor kan de eigenaar klikken op het tabblad Gegevens. Onderaan de Contactgegevens staan de documenten.