Evenementen - Algemeen

Evenementen

1. Evenementen aanmaken
2. Evenementen plaatsen

1. Evenement aanmaken

Heb je een leuke activiteit op het park of in de omgeving? Dan kun je hiervoor een evenement aanmaken om deze uit te lichten.

1. Kies in het linker submenu voor   Evenementen.
2. Klik op   Nieuw;

3. Geef de naam en een omschrijving van het evenement;

4. Als je wilt dat het evenement nog niet zichtbaar wordt op de site kun je  verborgen aangeven, moet deze vanaf een bepaalde datum zichtbaar worden dan kies je voor Later zichtbaar waarbij je de datum vanaf kunt invoeren.

4. Bepaal de start- en einddatum van het evenement;

5. Je kunt per taal bepalen of het evenement zichtbaar moet zijn;

6. Geef aan of je een vervolglink wilt toevoegen;

• Kies voor Externe URL wanneer je bijvoorbeeld naar de website van het evenement wilt doorlinken
  • Wanneer je voor interne detailpagina kiest wordt er direct een extra pagina met 'inhoud' aangemaakt zodat je het evenement nog kunt voorzien van verdere een pagina voor aangemaakt.
  • Kies je voor geen vervolglink dan geldt de vermelding alleen ter info en kan de gebruiker niet verder klikken.

7. Bepaal of het evenement op het park zelf is of in de omgeving van het park;
8. Klik op  Opslaan of op Opslaan en nog 1 toevoegen als je gelijk een ander evenement wilt aanmaken.

2. Evenement op je site plaatsen

Op het moment dat je één of meerdere evenementen hebt aangemaakt kun je middels een widget deze op elke gewenste plek op de website weergeven.

Aanmaken widget evenementen:

1. Klik op het  groene +tekentje op de plek waar je de evenementen wilt weergeven;
2. Klik vervolgens op evenementen;

3. Geef indien gewenst een titel en/of subtitel op;
4. Bepaal welke evenementen je wilt weergeven, je hebt keuze uit:

• evenementen op het park;
  • evenementen in de omgeving;
  • evenementen op het park en in de omgeving.

5. Kies tot slot de gewenst weergave van de widget.