Evenementen

Heb je een leuke activiteit op het park of in de omgeving? Dan kun je hiervoor een evenement aanmaken om deze uit te lichten.

Evenement aanmaken

1. Kies in het linker menu voor 'Evenementen' en klik op nieuw.
  2. Geef het evenement vervolgens een titel, tabblad titel en een beschrijving.
  3. Bij 'Publicatie datum' geef je aan wanneer het evenement zichtbaar moet zijn op je site en bij 'Start om' en 'Eindigt om' kan je aangeven wanneer het evenement plaats vindt.
  4. Je kunt per taal bepalen of het evenement zichtbaar moet zijn.
  5. Bij de HTML omschrijving kan je de tekst invoeren die je op je site zichtbaar wilt hebben als je het evenement uitlicht in een lijst.
  6. Geef aan of je een vervolglink wilt toevoegen;
    • Kies voor 'Externe URLwanneer je bijvoorbeeld naar de website van het evenement wilt doorlinken
    • Wanneer je voor 'Interne detailpagina' kiest, wordt er direct een pagina met 'inhoud' aangemaakt zodat je het evenement nog kunt voorzien van verdere informatie.
    • Kies je voor 'Geen vervolglink' dan geldt de vermelding alleen ter info en kan de gebruiker niet verder klikken.
  7. Bepaal of het evenement op het park zelf is of in de omgeving van het park.
  8. Klik vervolgens op opslaan en voeg een afbeelding van het evenement toe.

Evenement plaatsen

Op het moment dat je één of meerdere evenementen hebt aangemaakt kun je middels een widget deze op elke gewenste plek op de website weergeven. Je kan evenementen aan een pagina toevoegen door in het kolom waar je de uitlichting wilt hebben op het groene + teken te drukken. Vervolgens selecteer je de widget 'Evenementen'.

Evenementen widget instellen

1. Geef indien gewenst een titel en/of subtitel op.
  2. Maak vervolgens de keuze of je de evenementen op het park of in de omgeving of beide wilt uitlichten.
  3. Kies tot slot de gewenste weergave van de widget.
  4. Klik vervolgens op opslaan en druk op preview om het resultaat te bekijken.

Tip: wil je een specifiek evenement uitlichten? Kies dan voor een uitlichting.