Login als eigenaar

Je kunt de rol van een eigenaar overnemen om precies te zien hoe zijn persoonlijke pagina eruit ziet. Als een eigenaar vragen heeft dan kun je dus gemakkelijk met de eigenaar meekijken. 

Rol van een eigenaar overnemen

Zoek de eigenaar op waarvan je de rol wilt overnemen. Dit kan je doen via de module eigenaren of zoek de eigenaar op via de zoekbalk rechtsboven in je scherm.

Klik je eigenaar aan en klik op de 3 puntjes achter het e-mailadres bij Gekoppelde gebruikers. Daarna klik je op Rol overnemen.

Je bent nu ingelogd als de eigenaar en kan je precies zien wat de eigenaar ook ziet. Aan het gele pijltjes icoontje voor je profiel kan je zien dat je de rol van een ander overgenomen hebt.

Let op: Wanneer je bij het inloggen de melding krijgt dat je geen bevoegdheid hebt om het eigenarenportaal in te zien, dan is de eigenaar niet actief. Een niet actieve eigenaar heeft geen toegang tot het eigenarenportaal.

Vergeet ook niet om na het overnemen van de rol de rol weer neer te leggen zodat je weer verder kan gaan in je eigen rol in Booking Experts. De overgenomen rol neerleggen kan je doen door op je profiel te klikken en vervolgens te klikken op overgenomen rol neerleggen.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.