Login als eigenaar

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit support artikel lees je hoe je als organisatie het eigenaren portaal van een specifieke eigenaar kunt bekijken.Je kunt de rol van een eigenaar overnemen om precies te zien hoe zijn persoonlijke pagina eruit ziet. Als een eigenaar vragen heeft dan kun je dus gemakkelijk met de eigenaar meekijken.

1. Ga naar het tabblad Eigenaren;
2. Open de eigenarenkaart van de eigenaar waarvan je de rol over wilt nemen;
3. Onder de algemene informatie van de eigenaar vind je de gekoppelde gebruikers, daar klik je op de knop Rol overnemen.

4. Je bent nu in het eigenarenportaal. Precies zoals de eigenaar dat ook ziet.

Let op: Wanneer je bij het inloggen de melding krijgt dat je geen bevoegdheid hebt om het eigenarenportaal in te zien, dan is de eigenaar niet actief. Een niet actieve eigenaar heeft geen toegang tot het eigenarenportaal.