Promotielink

Wanneer een eigenaar zijn eigen object wil verhuren dan kan hij hiervoor de uniek aangemaakte promotielink gebruiken. Wanneer deze link gebruikt wordt bij een reservering dan wordt bij een reservering weergegeven dat de reservering via de promotielink is gemaakt. Deze reservering wordt gemaakt via het kanaal Via Eigenaar.

Je kunt afwijkende commissieafspraken maken met de eigenaar voor boekingen die hij zelf binnenhaalt via zijn eigen promotielink. Het systeem ziet wanneer een boeking via deze link gemaakt wordt en zorgt dat het op de juiste manier op de afrekening komt te staan.

Voor elk object is een promotielink beschikbaar. Het is dus niet afhankelijk van of de eigenaar zijn object wel of niet mag verhuren. Je bepaalt via de eigenaren afspraak of een eigenaar zijn object mag promoten of niet.

Promotielink opzoeken

Zoek de eigenaar op via de module eigenaren of via de zoekbalk rechtsboven in je scherm.

Open de eigenaar en klik bij het object op de knop Promoten. Vervolgens kan je de link kopiëren en plakken in je internet browser om de unieke pagina van de eigenaar te bekijken. Vanaf hier kunnen zijn kennissen een boeking maken voor zijn object.

Promoten via het online portaal van de eigenaar

De eigenaar van via het online portaal van de eigenaar het object zelf ook promoten. Bij de objecten staat de knop Promoten. Indien de eigenaar hierop klikt komt de link in beeld welke de eigenaar kan delen.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.