Unieke foto's

Heb jij één type, maar zijn de bijbehorende objecten toch uniek? Dan is het handig om unieke foto's toe te voegen. Gasten kunnen zo tijdens het boeken alvast de sfeer van de verschillende objecten proeven en uiteindelijk het object boeken dat het beste bij hun wensen past. In dit artikel wordt een uitleg gegeven hoe je unieke foto's aan een object kunt toevoegen en waarom dit van belang kan zijn voor jouw organisatie.

Toevoegen van unieke foto's

Je kunt unieke foto's toevoegen door bij het specifieke object op het tabblad 'media' te klikken. Hier kun je vervolgens één of meerdere afbeeldingen toevoegen.

Hoe leuk is het als gasten tijdens het boeken van hun kerstvakantie foto's te zien krijgen die precies passen bij dat sfeervolle kerstgevoel? Binnen Booking Experts kan dat! Je kunt namelijk zowel zomer- als winterfoto's toevoegen voor je types en objecten.

Als je foto's kenmerkt als 'zomer' dan zullen deze, wanneer de gast boekt in de periode vanaf 1 maart tot en met 30 november, als eerste getoond worden. Boekt de bezoeker in de periode 1 december tot 1 maart, dan zullen eerst de winterfoto's getoond worden. 

Je kunt de afbeeldingen een seizoenskenmerk geven door over de foto te zweven en op het gewenste seizoen te klikken.

Afbeeldingen kun je het beste plaatsen in zo hoog mogelijke resolutie. Booking Experts verkleint de foto's tot maximaal 2048px bij 2048px.

Wil je nog meer lezen over het toevoegen van media bij je types en/of objecten? Bekijk dan ook eens dit support artikel.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.