Media in Booking Experts

Voor je verschillende types en objecten kun je in Booking Experts media toevoegen. Zo geef je je gasten direct een goed beeld van het type of object dat zij willen boeken. In dit artikel lees je meer over het toevoegen van media.

Afbeeldingen toevoegen - type/object

Afbeeldingen kun je toevoegen op type-niveau en op object-niveau. Beide werken op dezelfde manier. Via het tabblad 'media' binnen in het betreffende object of type kun je afbeeldingen uploaden door op het weergegeven blok te klikken. Daarnaast kun je de afbeeldingen ook verslepen vanaf het bureaublad en in het weergegeven blok zetten.

We raden je aan om afbeeldingen van een hoge kwaliteit te gebruiken, bij voorkeur gemaakt met een goede camera of door een fotograaf. Dit geeft je website een professionele uitstraling.

Na het toevoegen van de afbeeldingen, kun je ook de volgorde van de afbeeldingen wijzigen door ze te verslepen. De afbeelding helemaal links wordt dan als eerst getoond en de afbeelding helemaal rechts als laatst. En denk eraan.. de eerste indruk is bepalend! Je wilt dus gelijk met de meest pakkende afbeelding beginnen.

Afbeeldingen kun je het beste plaatsen in zo hoog mogelijke resolutie. Booking Experts verkleint de foto's tot maximaal 2048px bij 2048px.

Hoe leuk is het als gasten tijdens het boeken van hun kerstvakantie foto's te zien krijgen die precies passen bij dat sfeervolle kerstgevoel? Binnen Booking Experts kan dat! Je kunt namelijk zowel zomer- als winterfoto's toevoegen voor je types en objecten.

Wil je nog meer weten over het belang van unieke foto's, bekijk dan ook eens dit support artikel.

Afbeeldingen en koppelingen

Het belang van kwalitatief goede foto's stopt natuurlijk niet bij het vullen van je eigen website. Het toevoegen van goede afbeeldingen op type- en objectniveau is ook nog eens erg handig voor het koppelen met tour operators.

Veel tour operators zijn tegenwoordig full-content koppelingen. Alle afbeeldingen en beschrijvingen die je in Booking Experts toevoegt, worden zodoende direct doorgestuurd naar het betreffende kanaal. Dit kan je dus een hele hoop tijd en energie schelen!

YouTube video toevoegen - type

Naast afbeeldingen kun je voor types ook een YouTube video toevoegen. Dit doe je door de volledige URL-link van het YouTube filmpje in de daarvoor bestemde adresbalk te plakken. Wil je een aparte video gebruiken voor de zomer en winter periode? Dan kun je bovenaan op het tabblad 'zomer' of 'winter' klikken en hier een nieuwe YouTube video toevoegen. Het verwijderen van een YouTube video kan onder de toegevoegde video.

Als je in het type onder media een YouTube video upload, wordt deze getoond onderaan de object omschrijving op de object pagina in de Zoek&Boek.

Bijlagen toevoegen - type

Onderaan de pagina kun je bij types ook bijlagen toevoegen die je wilt meesturen met een auto e-mail. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een inventaris lijst, routebeschrijving of de huisregels.

Om de bijlage toe te voegen aan de auto e-mail dien je bij het bewerken van de auto e-mail onder het kopje 'documenten' het vinkje 'stuur bijlage(s) van het type mee' aan te zetten.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.