Introductie en voorbeelden auto e-mail

Met een auto e-mail kun je standaard e-mails geautomatiseerd versturen naar jouw gasten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan aankomstinformatie, welke een x aantal dagen voorafgaand aan de reservering verzonden dient te worden. Door gebruik te maken van verschillende filters, zijn de mails breed inzetbaar.

Voorbeelden

Upselling van extra's - Verhuurwoningen

{{ reservation.informal_greeting }},

Over minder dan een maand staat uw vakantie gepland. Wilt u nog meer comfort ervaren? Bekijk dan onze extra faciliteiten en diensten!

Opgemaakte bedden

Het is heerlijk om direct bij aankomst, fris opgemaakte bedden te hebben. U kunt daar nu voor kiezen. Wij hebben een speciale aanbieding hiervoor waarmee uw vakantie écht comfortabel begint. 

Lunch

Wilt u dat bij aankomst een heerlijke lunch aan u wordt meegegeven in een picknickmandje? Hier kunt u dan direct van genieten in uw vakantiewoning. De lunch houdt in: verse jus d'orange, bronwater, 3 broodjes per volwassene, 2 broodjes per jongere en 1 broodje per kind. 

Fietsen

Geen zin om uw fietsen mee te nemen? Dan kunt u ze bij ons huren! Reserveer nu alvast uw fiets, zodat u zeker bent dat we nog fietsen op voorraad hebben tijdens uw verblijf. Wij verhuren ook elektrische fietsen, ideaal voor lange fietstochten tussen de duinen door!

Varen

Willen jullie gaan varen? Dan kan dat! Wij hebben meerdere (motor)bootjes te huur. Reserveer deze nu alvast, we hebben namelijk een beperkte voorraad. 

Meerdere auto's

U kunt met één auto op ons vakantiepark. Wilt u toch met meerdere auto's komen? Boek dan een parkeerplaats bij. Dit is noodzakelijk om te voorkomen dat er geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn. U betaalt een kleine vergoeding voor een tweede auto. 


Via de onderstaande button kunt u direct extra's reserveren: 

{{ 'Upgrade uw vakantie' | to_link }}


Namens alle collega's, tot ziens!

Kies als filter voor Aankomst is minder dan zoveel dagen vanaf nu. Je vult dan het aantal dagen in naar wens. Het is slim om een mail als deze 3 tot 4 weken voor vertrek te versturen.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een kanaal hiervoor uit te sluiten. Stel je zou deze e-mail niet willen versturen naar eigenaren kies dan het filter Kanaal is NIET eigenaren.

Aanreisinformatie - Kamperen

{{ reservation.informal_greeting }},

Binnen één week komt u bij ons kamperen! Wij kijken ontzettend uit naar uw komst. In deze e-mail wijzen wij u op praktische informatie over uw verblijf. 

Route en boot

Ons adres is Lindenlaan 36 in De Koog. Onze ervaring is dat navigatiesystemen u hier direct, via de snelste route, naartoe navigeren. Let u er wel op dat het laatste deel van uw reis per boot is. De laatste boot vaart in Den Helder af om 20.30. Als u deze boot mist, kunt u het eiland pas de volgende dag bereiken. De eerste boot vertrekt om 6.30 in Den Helder. U kunt nu alvast een bootticket reserveren via de bootmaatschappij TESO. Let op dat voor een groot voertuig, zoals een camper of auto met caravan, een ander tarief geldt. 

Kampeerplaatsen

Sommige kampeerplaatsen zijn deels verhard. Plaats uw caravan dan achter het verharde deel. U mag één bijzettentje plaatsen. Wilt u een extra bijzettentje plaatsen? Dan kunt u dit toevoegen aan uw reservering. 

Alle plaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektriciteit, aan te sluiten met een (blauwe) eurostekker. Het televisiesysteem is 100% digitaal. Dat zorgt voor kwalitatief perfect beeld. Analoge zenders worden niet ondersteund en zijn dus helaas niet te ontvangen. 

Pizza's met de hele familie

Wilt u met uw kinderen komen eten? Dat vinden wij ontzettend leuk! Wij hebben hiervoor een speciaal pizza restaurant! Reserveren is hier niet nodig. Iedereen stelt zijn eigen pizza samen. En het leukste? Iedere pizza is €5,00, inclusief 2 toppings. 

Het gemak voor thuisbezorgd

Ten slotte kunnen wij onze pizza's ook bezorgen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze pizza bezorg dienst. U hoeft enkel het bestelformulier in te vullen wat we u bij aankomst meegeven. Dit formulier levert u in bij de receptie of het restaurant met de gewenste bezorgtijd. Dat wordt smullen!


Via de onderstaande button kunt u direct al onze extra's reserveren: 

{{ 'Upgrade uw vakantie' | to_link }}


Namens alle collega's, tot ziens!


Gebruik in dit geval een filter Aankomst is minder dan en vul het aantal dagen naar wens in. Als toevoeging kan je een type groep als filter toevoegen. Aan de type groep voeg je dan alle types toe waarnaar de mail verstuurd mag worden.

Een wegomleiding - Algemeen

{{ reservation.informal_greeting }},

Wij kijken uit naar uw komst! In deze e-mail willen wij u informeren over wegwerkzaamheden die plaats zullen vinden gedurende (een deel van) uw verblijf.


De hoofdweg richting ons vakantiepark is tijdelijk afgesloten. De werkzaamheden vinden plaats op meer dan 1 km afstand, waardoor u geen geluidshinder hiervan zult ervaren. Wel geldt er een omleiding. Wij zullen dit uiteraard met borden langs de weg aangeven, zodat u zeker de juiste weg naar ons vakantiepark zult vinden! 


Sla vanaf de Lindestraatestraat rechtsaf naar de Vlindersingel. Ga daarna rechts de Parkweg op en vervolg de weg over de Volksparksingel, Julianasingel, Hertssingel en Oliesingel. Sla linksaf de Kuipersdijk op. Hier rijdt u ongeveer 3 km rechtdoor. Vervolgens slaat u linksaf een zandpad op en dan komt u na ongeveer 1 km aan bij uw eindbestemming. 


Mochten er vragen zijn, dan kunt u ons bereiken via {{park.phone}} of via {{park.website}}. 


Graag tot ziens!

Kies in dit geval voor een filter als Periode overlapt deels met en vul de datum in welke van toepassing is.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.