Auto e-mail aanmaken

Ga naar Auto e-mails en klik op +Nieuw.


Onderwerp

Vul het onderwerp in van de e-mail. Dit is ook het onderwerp wat de gast ziet in zijn mail.

Bericht

Type het bericht. Het is mogelijk om specifieke tags toe te voegen als je dat wenst. Dit doe je door een reserveringseigenschap te selecteren bij Voeg een reserveringseigenschap toe.

Ook is het mogelijk om een link toe te voegen naar een website. Het is niet mogelijk om afbeeldingen aan een auto e-mail toe te voegen.

Interne naam

De interne naam is de naam welke je in de administratie ziet staan. Dit kan handig zijn als je 2 auto e-mails aan moet maken in verband met filters en je deze wel hetzelfde onderwerp wilt geven naar de gast toe. Met de interne naam kan je de auto e-mails onderscheiden van elkaar. Bijvoorbeeld aankomst mail vakantiehuizen en aakomst mail kamperen.

Versturen vanaf

Bij versturen vanaf geef je de tijd aan waarop de mail verstuurd mag worden. Worden er daarna nog last minute reserveringen gemaakt bijvoorbeeld dan zal Booking Experts iedere 30 minuten controleren of er nog reserveringen voldoen aan de filters in de auto e-mail en de auto e-mail alsnog versturen.

Afzender met profielfoto

Afzender met profielfoto kan je enkel gebruiken als de tag  {{ user_with_avatar }} aan het bericht toegevoegd is. Je kiest dan zelf uit vanuit welke afzender de mail verzonden moet worden. Gebruik je de tag  {{ user_with_avatar }} niet dan maakt het niet uit welke afzender met profielfoto je selecteert.

Documenten

Je hebt de mogelijkheid om documenten (bijlage) toe te voegen aan een auto e-mail. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een plattegrond van het park of aan parkregelementen.

Filters

Via de filters stel je in naar welke reserveringen de mail verstuurd wordt. Alle informatie over de filters welke je kan toepassen lees je in het support artikel Auto e-mail filters.

Let op! Een auto e-mail wordt alleen verstuurd naar een bevestigde reservering.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.