Object inrichting aanpassen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe de inrichting van één specifiek object aangepast kan worden. Wil je de inrichting van alle objecten binnen een bepaald type aanpassen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar dit supportartikel.

De inrichting van één object aanpassen

Je kunt de inrichting van een object aanpassen door binnen het specifieke object het tabblad 'inrichting' te openen. Hier kun je ervoor kiezen om de huidige inrichting aan te passen, of een volledig nieuwe inrichting toe te voegen. Als je een kleine wijziging wilt doen in de inrichting, kun je de huidige inrichting bewerken door op de dikgedrukte datum onder "actief vanaf" te klikken.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de button '+Nieuwe inrichting' als je het object uit de verhuur wilt halen. Door een nieuwe inrichting toe te voegen, kun je namelijk te allen tijde de oude inrichting en gemaakte afspraken bekijken.

Naast het wijzigingen of meegeven van object voorzieningen, kun je in dit scherm ook de volgende inrichtingsinstellingen aanpassen:

  • De datum vanaf wanneer het object actief is
  • Of huisdieren wel of niet toegestaan zijn
  • Of het object wel of niet in de verhuur is
  • Onder welk accommodatietype het object valt

Soms wil je een inrichting wijzigen, maar krijg je een melding te zien waarin staat dat er reserveringen zijn die buiten de verhuurbare inrichting vallen. Dit komt in de meeste gevallen doordat de reserveringen geïmporteerd zijn vanuit een ander systeem. Om deze foutmelding te verhelpen, zul je de startdatum van de huidige inrichting moeten verplaatsen naar een datum in het verleden. Deze datum moet in ieder geval voor de datum van de eerste reservering liggen. Staat er een reservering op de dag van wijziging? Dan dien je een datum te kiezen waarop de reservering in- of uit checkt.

Pas je de inrichting van specifieke objecten aan vanwege een renovatie of herinrichting? Denk dan ook eens aan het toevoegen van het label 'recentelijk gerenoveerd'. Zo kun je makkelijk een overzicht maken van welke objecten wel en niet gerenoveerd zijn. Meer informatie over het gebruik van objectlabels vind je hier.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.