Object aanmaken

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je objecten kunt aanmaken en importeren.

Voordat je een object kunt aanmaken, dien je eerst een type aan te maken. Bijvoorbeeld:

  • Type: 4-persoonschalet
  • Objecten: C1, C2 en C3

Nadat je een type hebt aangemaakt, kun je ook direct de bijbehorende objecten aan dit type toevoegen.

Daarnaast kun je nieuwe objecten toevoegen via het submenu objecten. In het vervolgscherm vul je dan de gegevens in van het desbetreffende object en vink je de voorzieningen aan die van toepassing zijn op het object.

Via de button '+Meerdere toevoegen' kun je ook meerdere objecten van verschillende types tegelijk aanmaken. In eerste instantie vul je per object alleen de basis informatie in. De objecten worden dan aangemaakt en vervolgens kun je de objecten bewerken.

Objecten importeren

Het is ook mogelijk om alle objecten per specifiek type in één keer importeren.

De objecten dienen per specifiek type in een CSV-bestand te staan. Gelukkig hebben we alvast een opzetje voor je klaargezet! Dit bestand kun je downloaden door binnen het desbetreffende type het tabblad 'objecten' te openen en de button 'importeer nieuwe objecten voor dit type' aan te klikken. Het format kun je dan openen door bij stap 1 het CSV-bestand te downloaden.

Nadat je het format hebt ingevuld en opgeslagen, kun je dit ingevulde CSV-bestand importeren en uploaden bij stap 2. De objecten worden dan automatisch ingeladen en vervolgens kun je de objecten bewerken.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.