Object label

Een object label kan snel kenmerken of voorzieningen van een object naar voren brengen. Hierdoor is het kiezen van een object voor specifieke reserveringen gemakkelijker. In dit artikel wordt verder uitgelegd hoe je een object kunt labelen en waarom dit handig is.

Object labels zijn alleen voor intern gebruik. Gasten hebben niet de mogelijkheid om deze te bekijken. De object labels kunnen dan ook niet gebruikt worden in de Zoek&Boek.

Nieuw object label aanmaken

Nieuwe object labels kunnen aangemaakt worden via het submenu labels in het tabblad 'inrichting'. Hier kun je de labels een naam, emoji of symbool, en een kleur meegeven. Op dezelfde manier kun je ook bestaande labels bewerken of archiveren.

Object label toevoegen

Je kunt object labels toevoegen door bij het betreffende object op het pennetje achter 'geen labels' - of achter de reeds toegekende labels - te klikken. Vervolgens kun je een label toevoegen door de naam in te voeren of te kiezen uit het dropdown menu. Je kunt zodoende ook meerdere labels tegelijk toevoegen.

Labels zijn ideaal voor het maken van specifieke reserveringen. Je kunt objecten bijvoorbeeld labelen op basis van hun ligging - dichtbij de speeltuin, dichtbij een sanitair gebouw, aan het water etc. - of op basis van voorzieningen - huisdiervrij, bad in badkamer, airconditioning etc.

Object labels en overzichten

Naast de functionaliteit van object labels bij het maken van specifieke reserveringen, kun je object labels ook goed gebruiken voor het maken van overzichten. Zo kun je bijvoorbeeld snel een overzicht exporteren van alle objecten met een sauna of van objecten die beschikken over een parkeerplaats. Andersom kun je ook overzichten maken van objecten zonder bepaalde labels. Zo kun je niet alleen snel zien welke objecten recentelijk gerenoveerd zijn, maar ook welke objecten nog aan een opknapbeurt toe zijn.

Aan objecten kun je ook labels hangen die je iets vertellen over de status van het object. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de labels 'permanente bewoning', 'te koop via..' of 'langhuur'.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.