Accommodatie label

🇬🇧 English translation

In dit artikel wordt uitgelegd waarom je een accommodatie kunt labelen en hoe je dit kunt doen.

Een accommodatie label kan snel kenmerken naar voren brengen. Je kunt bijvoorbeeld woningen labelen die grenzen aan een speeltuin voor gezinnen met jonge kinderen. Hierdoor is het kiezen van een accommodatie voor specifieke reserveringen gemakkelijker.

Accommodatie label toevoegen

1. Ga naar de module Accommodaties of zoek via de zoekbalk naar de accommodatie;
2. Selecteer de juiste accommodatie;
3. Klik op het Potlood icoontje onder naam en prioriteit;

4. Selecteer een Label door de naam in te voeren of te kiezen uit het dropdown menu. (Je kunt meerdere labels tegelijk toevoegen);

5. Klik op Opslaan om de label(s) definitief toe te voegen.