Privacy - Recht op vergetelheid

🇬🇧 English translation

Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft een gast het recht om zijn of haar gegevens te laten verwijderen.  Vraagt een gast om verwijdering in de gegevens die jij van hem/haar verwerkt hebt? Dan dien je dit uit te voeren.

Om dit voor jou als organisatie gemakkelijk inzichtelijk te maken, hebben wij hier bij de gastkaart een functie voor toegevoegd waarmee je alle informatie over een gast kan verwijderen/anonimiseren.

1. Zoek de gast op via het zoekveld rechts bovenaan;
  2. Open de gastkaart door op de naam van de gast te klikken met daarvoor het boekje of open de reservering en klik vanuit daar door op de naam van;

3. Klik op de knop Persoonsgegevens;

4. Hier kun je alle informatie van een gast anonimiseren, voor zo ver deze informatie in Booking Experts of ParkCMS staat.

Let op: reserveringen en facturen dien je 7 jaar na het aanmaken te kunnen aanleveren. Voor deze documenten zal dan ook enkel de gastenkaart losgekoppeld worden én zal het mailadres verwijderd worden.