Organisatie overzicht

🇬🇧 Engelse vertaling

Speciaal voor concerns bestaat het Organisatie overzicht. Hiermee zie je als organisatie manager de beschikbaarheid over alle onderliggende parken in één overzicht. Het dashboard bestaat op dit moment uit twee tabbladen, namelijk het overzicht en de reserveringen. Dit zal later uitgebreid worden.

1. Organisatie overzicht openen
2. Reserveringen
3. Filteren op administratieniveau
4. Een reservering maken
5. Voucher op organisatieniveau

Organisatie overzicht openen

Je navigeert als volgt naar het Organisatie overzicht:

1. Klik in de groene menubalk op de administratienaam;
2. Klik in het dropdown menu op de organisatienaam.

Reserveringen

Als je klikt op het tabblad Reserveringen dan zie je daar alle reserveringen van het concern, ongeacht voor welke administratie de reserveringen gemaakt zijn.

We hebben verschillende filters toegevoegd zodat je het gewenste overzicht voor jouw situatie kunt creëren, bijvoorbeeld alle aankomsten van aankomende vrijdag.

De reserveringen zijn, net zoals op administratie niveau, gesorteerd op stadia van de reservering:

• Bevestigd;
  • Geïmporteerd;
  • Geannuleerd;
  • Nog niet bevestigd;
  • Optie.

Filteren op administratieniveau

Je kunt niet filteren op administratie. Wil je de reserveringen van een specifieke administratie inzien? Dan kan je bovenaan in de menubalk klikken op de organisatienaam en dan in de dropdown de gewenste administratie selecteren. Vanaf hier kun je ook exports maken.

Een reservering maken

Het maken van een reservering kan, via het tabblad Reserveringen middels de gele '+ Reservering' knop of middels de blauwe '+ Nieuwe reservering' knop. Beide knoppen sturen je door naar het volgende scherm. Hier kun je gebruik maken van de filters. Je kunt bijvoorbeeld meerdere types selecteren, kenmerken en parken.

In het rechtermenu wordt de berekening van de geselecteerde optie weergegeven. Hier zie je de volgende punten terug in de berekening:
De accommodatie & type, de aankomst- en vertrekdag, het vakantiepark, het kanaal, de gastgroep en de prijsspecificatie.

De specificatie van de huurprijs kun je bekijken door op de de 3 puntjes te klikken.

Hier tref je de stappen die je dient te doorlopen voor het maken van een reservering:

1. Kies boven aan in het witte veld voor de betreffende organisatie
2. Ga naar het tabblad   Reserveringen;
3. Kies voor de gele of blauwe reservering knop;

4. Kies voor de gewenste filtering;

5. Als je het juiste resultaat hebt gevonden, kies voor ' Bekijk';

6. Controleer of deze mogelijkheid naar de wens van de gast is en als je deze wilt reserveren, klik op 'Reserveer';

7. Je komt nu in het scherm terecht waar je alle gegevens van de klant kunt invoeren. Doorloop de stappen en je hebt de reservering geplaatst.

Let op: ben je geen organisatie manager, maar een administratie medewerker of manager? Ongeacht via waar je een reservering in Booking Experts maakt, of dat nu middels de gele *+ Reservering* knop is of via het planbord, ook dan kom je in het nieuwe reserveringsscherm uit, zoals je hierboven kunt zien.

Vouchers op organisatieniveau

Op deze pagina kun je de vouchers ook op organisatieniveau gemakkelijk in 1 overzicht terugvinden!  Je hoeft dus niet per administratie te zoeken naar de voucher.

Je doet dit als volgt:
1. Ga naar het concern dashboard;
2. Klik in het rechtermenu op '  Vouchers'. Hier zie je alle vouchers van de gehele organisatie. Handig als een gast naar het callcenter belt en je snel de voucher wil inzien.

Je kunt filteren in dit overzicht om bijvoorbeeld maar over twee administraties naar een voucher te zoeken.