Academies Booking Experts

We willen onze gebruikers wegwijs maken binnen Booking Experts. Of je nu een nieuwe medewerker bent of stagiaire of gewoon meer wil leren over een bepaald onderdeel van Booking Experts, wij hebben academies geschreven voor jou om zo op een leuke en interactieve manier meer kennis te verkrijgen over Booking Experts. 🤩

We adviseren je te starten met de Booking Experts Basis Academy. In deze academy behandelen we de basis van het alles-in-1 reserveringssysteem, waaronder reserveringen maken/bewerken, het planbord, de gasten, financieel en taken.

Wil je meer verdieping, omdat je je bezig gaat houden met bijvoorbeeld de kostenposten, eigenaren, de website etc? Dan kun je na het afronden van de Basis Academy verder gaan met de verdiepingsacademies. Jij mag zelf bepalen welke je wil volgen.

De academies zijn in Easygenerator geschreven. Voor de academies Basis, Eigenaren en Kostenposten voer je zowel de opdrachten in Easygenerator als in Booking Experts uit. Voor de academies Verkoop en ParkCMS voer je de opdrachten in zowel Easygenerator als in het CMS uit.

Hoe krijg ik toegang tot de Booking Experts Academy?

Als jij ingelogt bent in Booking Experts heb jij toegang tot onze Academy. Je kunt dit op de volgende manier vinden:

1. Klik op jouw profiel;
2. Klik op de Academy.

Let op: je dient je eerst in te schrijven in Easygenerator voor je kunt starten. Er is al een account voor je klaargezet, je dient alleen nog even een wachtwoord aan te maken. 


In de academy wordt uitgelegd hoe je Booking Experts zal gebruiken. Nog een kleine tip 💡 gebruik Google Chrome, want daarin werkt Booking Experts optimaal.

Succes Topperrrr! 🚀

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.