Aankomst en vertrek schema

In dit artikel leggen we je uit hoe je, naast het standaard aankomst en vertrek schema, een afwijkend schema kunt maken en toewijzen aan bepaalde types.

Door middel van het aankomst en vertrek schema bepaal je per type op welke dagen de gast mag in- en uitchecken.

Nieuw aankomst en vertrek schema maken

Om een nieuw aankomst en vertrek schema in te stellen, ga je naar aankomst en vertrek schema's. Klik op "nieuw schema". In het volgende scherm geef je het nieuwe schema een naam en vervolgens klik je op het tabblad aankomst en vertrek om de gewenste gegevens in te vullen.

Wil je snel een langere periode invullen? Maak dan gebruik van de aankomst en vertrek generator. Hier kun je de gewenste periode en de bijbehorende aankomst- en vertrekdagen invullen.

Aankomst en vertrek schema koppelen aan types

Om een aankomst en vertrek schema actief te maken voor een bepaald type, dienen deze aan elkaar gekoppeld te zijn. Ga daarvoor eerst naar het aankomst en vertrek schema waaraan je de types wilt koppelen en klik vervolgens op het tabblad gekoppelde types. Zoek het gewenste type op, selecteer deze en klik onderaan de pagina op "type koppelen".

Aankomst en vertrek schema van een type inzien

Het is mogelijk om vanuit het type het gekoppelde aankomst en vertrek schema in te zien. Ga hiervoor naar het tabblad types en klik het gewenste type aan. In het tabblad overzicht is het gekoppelde aankomst en vertrek schema te zien.

🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.