Marketing Oost App

De Marketing Oost App geeft je de mogelijkheid om Booking Experts te koppelen aan het platform van Marketing Oost, met websites zoals Visitoost.nl, visittwente.nl, vechtdaloverijssel.nl, visithanzesteden.nl en andere toeristisch georiënteerde platformen.

Dit betreft een full content koppeling en haalt alle gegevens op zoals prijzen, beschikbaarheid, kostenposten, omschrijvingen en foto's.

1. Installeren van de applicatie
2. Kosten koppelen aan het Marketing Oost kanaal

1. Installeren van de applicatie

Om de applicatie te kunnen installeren dien je toegang te hebben tot de App Store, er komt in dit geval een marktkraampje boven in je menubalk van Booking Experts te staan. Indien je dit nog niet hebt, vraag Support om de App Store voor je te activeren.

1. Klik op het icoontje voor de    App Store;
2. Kies vervolgens de   Marketing Oost App;

3. Klik bij de applicatie op    +Installeer;

4. Hier tref je een overzicht van wat de applicatie allemaal kan inzien in je administratie(s);

5. Kies de administratie(s) waarvoor deze applicatie geïnstalleerd moet worden en klik op    Installeer;

De applicatie is succesvol geïnstalleerd! 🎉

2. Kostenposten koppelen aan het Marketing Oost kanaal

Nadat de installatie in stap 1 compleet is wordt er automatisch een Marketing Oost kanaal aangemaakt.

Met Marketing Oost wordt je volledige aanbod aangeboden. Je dient nog wel de kostenposten door te nemen zodat er een juiste factuur ontstaat naar de gast. let hierbij op dat alle verplichte kostenposten ook ingesteld zijn op het kanaal Marketing Oost:

Lees ook het artikel over Kostenposten over de verschillende instellingen van kostenposten.